Img 1781 verkleind

Onze Kerstworkshop activiteiten zijn inmiddels achter de rug. Binnenkort zal het resultaat ervan hier bekend worden gemaakt. We kunnen al verklappen dat het een mooi bedrag zal zijn dat in zijn geheel, via onze 3 deelnemende teams, naar Alpe D’HuZes 2018, dus naar het KWF zal gaan.

Korte reactie van een van de deelnemers aan een Kerstworkshop:
“Gisteren heb ik een kerststuk gemaakt. Mijn grote complimenten voor de verzorging, aandacht en professionaliteit van de vrijwilligers.
Het was een gezellige avond met een lekker drankje en hapje.
CHAPEAU.”

Een korte impressie hiervan is terug te vinden in de foto albums in de linker kolom.

Maar er komt deze week een extra, laatste actie, omdat we nog een korte tijd kunnen beschikken over het prachtige pand aan de Roostenlaan:

2de HANDS MARKT

5 en 6  JANUARI 2018

OPEN VAN 10.00 UUR TOT 17.00 UUR

ROOSTENLAAN 104 – 106 te Eindhoven

ENTREE  € 1,- INCL. GRATIS KOFFIE – THEE

Georganiseerd door Team Lekker Belangrijk
www.lekkerbelangrijk.info

De opbrengst van deze markt is geheel voor
KWF en Inloophuis De Eik

2016 12 08 Kerstworkshop 1 24

Hieronder treft u alle informatie aan betreffende onze aanstaande Kerstworkshops 2017.

In de fotomap (zie linkerkolom) vindt u voorbeeldfoto’s van diverse modellen van Kerststukken die u kunt bestellen. Gebruik daar a.u.b. het speciale bestelformulier voor dat u (hier) kan downloaden!

Ingevulde formulieren a.u.b. mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verder zijn we er hartstikke trots op dat, als gevolg van onze successen, twee extra bloemisten zich bereid hebben verklaard om ons te komen helpen, te weten Joke Snelleman, Dymphie de Meijer.

IMG 9574

Welke bloemist (m/v) nog actief of al “in ruste” wil ons team in de komende decembermaand gedurende een aantal dagdelen komen versterken?

In de periode tussen 6 en 18 december 2017 geven wij meerdere kerstworkshops en maken wij op bestelling talloze kerststukken.
Het zou fijn zijn wanneer jij een aantal dagdelen inzetbaar bent en jouw enthousiasme overbrengt op ons en de deelnemers.
Kijk gerust eens op deze website www.lekkerbelangrijk.info, want daar vind je allerlei sfeerimpressies van onze workshops van vorig jaar.