sponsorkliks nl white horizontal

Steun de goede doelen van Team Lekker Belangrijk door je aankopen te doen via Sponsorclicks. Met SponsorKliks kan je nu zelf aan ons een financiĆ«le bijdrage leveren, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en wij ontvangen hiervoor geld. Ook grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia doen mee. Een percentage van jouw aankoopbedrag gaat dan naar ons. En nogmaals, het kost je niets extra! Wil je jouw sponsordoel ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van jouw sponsordoel. Voor jou een kleine moeite, voor jouw sponsordoel zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op onze bankrekening. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteren onze goede doelen hier van!

Let op: In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor is er GEEN commissie op boeken.

Je blijft anoniem.
Noch SponsorKliks, noch Team Lekker Belangrijk weet wie er iets heeft besteld. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor ons is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel ging. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via hen bij bijvoorbeeld Bol.com is besteld en niet bekend is wie dit heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet, alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert ons niets op.

sponsokliks licht 100 100Bij wie?

Klik hier om een overzicht te krijgen van de webwinkels en de bijbehorende bestellinks:
 

 

 Alvast bedankt, ook namens onze goede doelen.
Team Lekker Belangrijk